Over mij-oud

30 jaar in de onderwijslogistiek

Over Pouwel

PROFIEL

Mensen die mij kennen noemen mij zorgvuldig, analytisch sterk, gestructureerd en nauwkeurig. Ik gebruik deze eigenschappen graag om mensen en organisaties te helpen zichzelf te ontwikkelen. Verder ben ik nieuwsgierig naar mensen en hun motivatie, ben ik een goede luisteraar, gericht op communicatie en loyaal naar mijn collega’s. Ik ben toegankelijk en enthousiast, houd van leren en ontwikkelen. Al deze eigenschappen passen precies bij dat wat ik het liefste doe: advisering en ondersteuning bij de implementatie van nieuwe roostersoftware. Zowel bij de inrichting van de software als van de werkprocessen komt mijn 30 jaar werkervaring in de onderwijslogistiek van pas.

Xedule
TermTime
Afbeelding van Syllabus Plus roostersoftware
Syllabus Plus

25+

PROJECTEN

1000+

KOPPEN KOFFIE

10+

OPDRACHTGEVERS

WERKERVARING

De onderwijslogistiek van universiteiten en hogescholen is al 30 jaar mijn thuisbasis, in loondienst en als freelancer. Ik was werkzaam als teamleider en interimmanager op onderwijsadministraties van de RuG en als projectmanager onderwijslogistiek in het hele land. Ik heb adviesprojecten uitgevoerd voor de implementatie van Syllabus Plus en Xedule en voor de herinrichting van administratieve procedures. Ik ben een ervaren roostermaker en ken Syllabus Plus, Xedule en TermTime. Ook Untis planning- en roostersoftware is mij niet vreemd: het was de eerste professionele roostersoftware waarmee ik heb gewerkt en het leidende systeem van een van mijn advies- en implementatieopdrachten. Ik heb op alle niveaus in de onderwijslogistiek geacteerd, van roostermakers en planners tot opleidingsmanagers en -directeuren.

WENCKEBACH INSTITUUT UMC GRONINGEN

Als projectmanager was ik van 2014-2018 verantwoordelijk voor de implementatie van Syllabus Plus voor de roostering en van Progress.NET als studentvolgsysteem. Sinds 2020 ben ik als extern adviseur betrokken bij de implementatie van Xedule.

VRIJE UNIVERSITEIT

In 2019 heb ik als roostermaker het centrale roosterbureau van de VU bijgestaan bij de roostering van colleges en tentamens met de net geïmplementeerde roostersoftware TermTime.

WINDESHEIM FLEVOLAND

In 2013 heb ik vestiging Flevoland van Hogeschool Windesheim geadviseerd over verbetering van het centrale roosterproces en daarna Plan van Inzet van Untis geïmplementeerd.

HULP NODIG BIJ UW EIGEN PROJECT?

SAMENWERKEN LOONT!